Vil du undgå fartbøder på rejsen?

af | 5 jan, 2019 | Lifestyle

Sponsoreret

Hvis du kører mange kilometer til dagligt eller skal på en lang tur ned igennem andre lande, så er det rart at få hjælp til at undgå fartbøder.

Du har måske allerede prøvet det. En lidt tung fod, et uopmærksomt øjeblik og pludselig ser du et blink foran dig. Du er stødt på en fotovogn uden at have set den. Eller måske du bare har fået en fartbøde leveret til dig med post, uden du overhovedet har bemærket, at du er blevet fanget i fælden på noget tidspunkt.

Den slags kan også sagtens ske, hvis du er på køreferie i udlandet, for når man ikke kender trafikreglerne og muligvis ikke forstår skiltene, så er det rigtigt svært at vide, hvornår man må køre hvor meget. Så hvis du skal på en køreferie indenfor nærmeste fremtid, så er her et tip til, hvordan du undgår bøderne.

Hopper Trafikalarm, der fås hos Carlab.dk, er din trofaste hjælper i trafikken, for den giver dig løbende trafikmeldinger i en app, sådan at du altid ved, hvor hurtigt du må køre, og den fortæller dig også, hvis der fotovogne, fotobokse eller lignende i nærheden. Den kan også fortælle dig, hvordan trafikken arter sig længere fremme, sådan at du kan forberede dig på køer, ulykker og lignende.

En Hopper Trafikalarm giver dig beskeder i en trafikapp, du installerer på din telefon, og det virker både med Android og Apple. På den måde kan du undgå både fartbøder, fejlalarmer, du får en forbedret trafiksikkerhed og et opdateret navigationssystem rundt i hele verden.

Carlab.dk har masser af forskellige autodele og tilbehør, og du finder alt inden for motordele, bilpleje, elektronik, fælge og meget andet. Køb dele til din bil online hos Carlab.dk.