Vær forberedt på sommervarmen og køb en god sommerdyne til rejsen

af | 10 jan, 2019 | Lifestyle

Sponsoreret

De varme tropenætter kan medvirke til at give dig en urolig søvn. Med en sommerdyne kan du komme de varme nætter i forkøbet og således undgå at få forstyrret din søvn af varmen midt om natten.

Mange vælger at skifte dyne alt efter sæson. Derfor er mange ofte i besiddelse af både en sommer- og vinterdyne. Men det kan være svært at finde en sommerdyne, der er lige så behagelig og fyldig at sove med som vinterdynen. Her får du en guide til at finde en god sommerdyne, der styrker din søvn i de varme sommermåneder.

Når du skal vælge en sommerdyne er det vigtigt, at tage højde for, at den både skal være isolerende og let. Her kan du med fordel vælge en moskusdunsdyne. Moskusdun medvirker til at gøre din dyne let samtidig med, at de opretholder kroppens naturlige temperatur hele natten. Moskusdun transporterer nemlig både varme og fugt væk fra kroppen, som der i den grad kan opstå på tropenætter i de varme sommermåneder.

Ved købet af en sommerdyne kan det være en god idé at holde øje med, hvorfra fjerene stammer. Hvis dunene i dynen er af europæisk produktion kan du være sikker på, at kvaliteten er god. Mærket Feng Shui er blandt andet kendt for sine økologiske dun. Vælger du at købe en økologisk dyne, så sikrer du dig samtidig, at dynen er helt uden skadelige kemikalier og dunene er renset på økologisk vis. Således bliver din dyne også allergivenlig.