Tag på safari i Afrika

af | 29 jun, 2020 | Destinationer, Rejse tips

Sponsoreret

Safari rejser er til dig som elsker at opleve naturen, også den der kommer helt tæt på. Det er ikke altid nemt at finde ud af, hvor man skal rejse hen. Men med en safarirejse til Afrika vil rejsen helt sikkert blive en oplevelse, som du aldrig vil  glemme igen.

 

Måske har du længe gået med en drøm om at opleve Afrika helt tæt på. Afrika rummer et stort skattekammer af flotte oplevelser, som du uden tvivl ikke vil få ret mange andre steder i verden. Her er der mange muligheder for at komme helt tæt på det vilde dyreliv. Du kan være heldig at opleve, hvordan en almindelig dag på savannen foregår og måske endda også være heldig at se, hvordan løver jager i samlet flok.

 

Safari i Afrika er også blandede aktiviteter

Vil du gerne opleve mere end blot at køre rundt i en Land Rover på savannen, så findes der også en lang række aktiviteter, som særligt vil tiltale det aktive publikum. Det kan være en tur i bil eller til fods. Men det kan også være en naturoplevelse på hesteryg, eller hvis man er til højder – en tur i luftballon.

 

En safaritur giver mange nye indtryk og mange nye oplevelser. Derfor har du mulighed for at bruge den sidste del af rejsen på en hvid sandstrand. Her kan du stille og roligt få tid til at bearbejde alle de nye indtryk, som turen har givet dig.

 

Som rejsende til Afrika har du sikkert også forskellige ønsker til din ferie. Hos Blixen Tours vil din tur derfor blive sat sammen, således at alle dine ønsker vil blive opfyldt, så din safaritur til Afrika vil blive en af de bedste ferier, som du aldrig vil glemme.