Tag på golfophold til en af Europas bedste golfdestinationer

af | 19 dec, 2018 | Rejse tips

Sponsoreret

Costa del Sol i Spanien er en af ældste og bedste destinationer i Europa, når det kommer til at tage på golfferie. Med mere end 50 golfbaner ned langs den spanske kyst, er der nok at vælge mellem, når golfferien skal planlægges hos ClassicGolf.

Fra Malaga i øst til Gibraltar i vest ligger golfbanerne, som perler på en snor i Costa del Sol, som også er kendt under tilnavnet, Costa del Sol Golf. Mere end 15 hoteller er der at vælge mellem hos ClassicGolf, der ligger op langs den spanske østkyst. ClassicGolf har blandet andet en lejlighed i Vista Verde, der ligger tæt på Mijas, som bliver beskrevet som ’home away from home’. Længere nede ad kysten, i Estepona, ligger H10 Estepona Palace, et hotel, med direkte adgang til havet og i gåafstand til Estepona havn. H10 Estepona Palace er blandt byens bedste hoteller.

Longstay tilbydes også på nogle af hotellerne, hvor gæsterne opholder sig en måned i Costa del Sol. Her bliver golfen kombineret med sociale aktiviteter med de andre ”longstay”- gæster. Alt lige fra turneringer til besøg på lokale restauranter bliver arrangeret under opholdet. Ona Valle Romano er det nyopførte lejlighedskompleks, der blev bygget i 2010, og som ligger lige ud til mesterskabsbanen Valle Romano, tæt på Estepona og Marbella. Tidligere gæster er mere end tilfredse med deres ophold på golfkysten, der får positive anmeldelser:

  • Vi har haft en fantastisk golftur til den spanske golfkyst, alt klappede 100 procent. Det var hverken overdrevet, snarere underdrevet det som var arrangeret og stillet i udsigt. Alt var simpelthen en fornøjelse, fortæller Inger og Gunnar, der har været på golfophold ved Costa del Sol.

De seneste to år, i 2017 og 2018 er ClassicGolf blevet tildelt prisen for bedste danske rejsebureau af World Golf Award, der sker på baggrund af tilfredse kunder og skræddersyede golfferier, der bliver til ud fra kundernes behov.