Tag på bilferie i en leaset bil

af | 23 aug, 2020 | Lifestyle, Rejse tips

Sponsoreret

Drømmer du om at køre ned gennem Europa med familien bag i bilen? Du kan lease lige præcis den bil, der passer til dine behov hos Fleggaard Auto.

Måske din familie og dig drømmer om at sætte jer i en bil, pakke nogle tasker og køre så langt sydpå, som I orker. Bilferie er ofte en af de mest ultimative ferier, når man er en familie. På den måde kan man køre fuldstændig efter temperament, man kan gøre lige det, der passer til dagen, når først man er ankommet, og man kan blot køre videre, hvis det sted, man kom til, ikke var, som man havde regnet med. Med andre ord er fleksibiliteten meget større, når man kører på ferie, ligesom børn, lufthavn og fly ikke nødvendigvis er den mest ønskværdige kombination.

Måske er den bil, I har, ikke stor nok til al den bagage, som en bilferie kræver. Måske har I slet ikke nogen bil at køre på ferie i, og så er leasing ofte billigere og mere sikkert end at lege en bil. Der kan være mange grunde til, at det giver mening for jer at lease en bil i forbindelse med en bilferie. Når du leaser en bil, så er al praktikken omkring forsikring, afgifter og service klaret, så I skal bare betale det faste månedlige beløb, og så er der ikke mere, der skal gøres.

Fleggaard Auto er et leasingfirma, der har alle slags biler, alt efter hvad jeres behov er. Læs mere om VW leasing og leasing af andre biler hos fleggaardauto.dk.