Tag dit snus med på ferien

af | 31 aug, 2020 | Rejse tips

Sponsoreret

Vi har alle sammen nogle vaner og afhængigheder, og de stopper ikke, blot fordi vi tager på ferie. Men hvordan er det nu lige det fungerer, når vi for eksempel skal transportere snus eller cigaretter over landegrænserne?

Du må gerne medbringe både snus og cigaretter over landegrænser – der er dog regler for, hvor meget du må tage med. Derfor kan det godt blive et problem for dig, hvis du har et højt forbrug, og skal være afsted længe. Det positive er, at både cigaretter og snus kan købes i stort set alle lande, så du kan altid få fat på det på din destination – måske ikke præcis det samme brand, men der sker jo heller ikke noget ved at prøve noget nyt.

Det positive ved snus frem for cigaretter er også, at det faktisk er tilladt at bruge snus i en flyvemaskine – hvorimod du ikke må ryge, så længe du opholder dig i flyet.

Snus fra ZYN

Et godt bud på et mærke, som forhandler snus, du med fordel kan medbringe på ferien, er ZYN. Brandet kommer fra Sverige, som i forvejen er anerkendt for sin produktion af snus. Her har du muligheden for at vælge et utal af forskellige smagsvarianter, og derudover kan du også vælge nikotinstyrke, alt efter hvad der behager dig mest.

Snus fra ZYN kommer helt uden tobak, så du slipper for tobaksvæsker og misfarvning på tænderne. Hvis du normalt ryger cigaretter, kan snus fra ZYN sagtens være en fremragende mulighed for at erstatte cigaretterne med noget, der er nemmere at have med at gøre – og som er tilladt at benytte de fleste steder.