Tag dit jagttegn i København

af | 18 maj, 2019 | Lifestyle

Sponsoreret

Bor du i hovedstaden, men har du trang til at komme ud og opleve naturen helt tæt på? Så skulle du overveje at tage et jagttegn. Som jæger får man lov at komme helt ud i naturen og tæt på dyrene.

Nogle kalder det ”ro for sjælen” at komme ud i naturen bare for at fokusere på at ramme et dyr og nyde roen. En kontrast til det travle og trafikfyldte København. Men du har også muligheden for at tage dit jagttegn i København

Om det er weekendkurser eller almindelige aftenkurser, der passer ind i dit program, er helt op til dig, hvis du tager jagttegnet hos Jagttegn Kurser. Med en beståelsesprocent, der næsten er på de 100 procent, helt præcist 98 procent, hvorimod gennemsnittet i resten af landet er på 59 procent, er et tydeligt bevis på, at Københavnere også kan sit kram, når det kommer til jagt.

”Jeg har ikke andet end positivt at sige om Michael og hans crew. Fra start til slut bliver jagtteorien gennemgået minutiøst og let forståeligt”, skriver Emil Kaare Strøm og giver samtidig kurset hele fem stjerner på Trustpilot. Michael Salling, der er leder af Jagttegn Kurser er en engageret underviser, der går op i at være nytænkende. ”Jagttegnslæring skal være sjovt og skal forny sig”, skriver han på hjemmesiden jagttegnkurser.dk.

Så hvis du kunne tænke dig at blive jæger og komme helt ud af byen, ud i naturen og nyde roen væk fra trafikkens larm og støj, så kunne Jagttegn Kurser være stedet for dig.