Skal du have din e-cigaret med på ferie?

af | 29 jun, 2020 | Lifestyle

Sponsoreret

Sommerferien nærmer sig, så feriesæsonen er så småt startet. Du går sandsynligvis allerede og glæder dig til din ferie. Alt er planlagt. Du ved, hvor du skal hen, hvad du skal se, hvor der er gode spisesteder og så videre. Men har du tænkt på, om du må have din e-cig med dig ombord på flyet, og hvordan du transporterer den?

Tag et kig på flyselskabet

Når du skal på ferie med fly, er det vigtigt, at du finder ud af, hvad du må have med i din kuffert, når det kommer til e-cigaretter og væsker. Start med at kigge på flyselskabets hjemmeside for at se, om du kan finde relevante informationer her. Finder du ingen informationer om emnet på deres hjemmeside, eller er der noget, du ikke helt forstår, er det en god idé at kontakte flyselskabet, så du kan få afklaret dine spørgsmål.

Du må ikke ryge ombord på flyveren

Hvis du må have din e-cigaret med ombord på flyveren, må du ikke anvende den. Sørg derfor for at du besøger lufthavnens rygeområde, så du kan benytte din e-cigaret, inden du skal ud på flyveturen.

Opbevaring af din e-væske

Der har i lang tid været restriktioner på, hvor meget væske, du må have med i håndbagagen. Du skal derfor beslutte, om væsken skal i håndbagagen eller i den bagage, du checker ind.

Vælger du at tage e-væske med i flyveren, skal du være opmærksom på, at der højst må være 100 ml. i en flaske. Du skal desuden pakke den i en af de plastikposer, der ligger klar i lufthavnen.

Det er ligeledes vigtigt, at e-væsken er pakket ind i køkkenrulle eller lignende, da trykændringen i flyet kan forårsage, at beholderen lækker.