Skal du benytte dig af erhvervsleasing af en elbil eller ej?

af | 3 okt, 2023 | Lifestyle

Sponsoreret

Kunne du godt tænke dig at køre rundt i en elbil, når du er på arbejde? Det er da også helt klart et godt signal, som din virksomhed vil udsende. Det kan godt være, at du allerede er på det rene med, at du skal have en elbil som din firmabil. Men har du tænkt over, om erhvervsleasing elbil er noget for dig? Det kan du blive klogere på ved at læse med videre her. 

Hvad er erhvervsleasing af en elbil?

Når det kommer til erhvervsleasing af en elbil, så handler det om, at din virksomhed eller dit firma betaler for at lease en elbil hos et leasingfirma. I og med at der er tale om erhvervsleasing, må du kun bruge elbilen til erhvervskørsel. Du må altså ikke køre i elbilen privat. 

Hvem kan anvende den leasede elbil?

En erhvervsleaset elbil kan bruges af dig selv, når du er på arbejde. Men du kan sagtens erhvervslease flere elbiler således, at alle dine medarbejdere også kører rundt i en elbil, der er leaset. Derved kan du og alle dine medarbejdere repræsentere din virksomhed på bedste vis, da I alle kører i den samme type bil. 

Flere leasingtyper at vælge mellem

Første gang, du skal lease en elbil, kan det føles som lidt af en jungle, da der er flere forskellige leasingtyper, du kan vælge mellem. Du bør derfor bruge tid på at sætte dig godt og grundigt ind i de forskellige leasingtyper. Derved er du sikret, at du vælger den helt rette leasingform for dig og din virksomhed.