Sådan vælger du det rigtige fiskegrej til rejsen

af | 15 mar, 2019 | Rejse tips

Sponsoreret

Er du begyndt at fiske, skal du selvfølgelig have det rette udstyr. Men hvordan er du sikker på at vælge det rigtige? Det handler i høj grad om dine behov.

Fiskeri er en fantastisk hobby. Det er afslappende og afstressende, og du kan nyde naturen imens. Lige så afslappende som det kan være, når du sidder og kigger på proppen, lige så spændende og adrenalinfyldt kan det være, når din første fisk bider på krogen.

Men for at få den bedste oplevelse, skal du selvfølgelig have noget fiskegrej. Valget af fiskegrej handler i bund og grund om dine behov. Brug noget tid på at finde ud af, hvor du vil fiske, og under hvilke forhold. Er du mest til aktivt fiskeri eller mere passivt, skal også med i dine overvejelser.

Det mest afgørende valg er om du er til fiskeri i saltvand eller ferskvand. Her er det nemlig vigtigt at vælge kroge og udstyr der ikke ruster pga. saltvandet

Fiskegrej kommer i et vælg af forskellige typer. Du kan sagtens få noget ordentligt fiskegrej uden at betale tusinder af kroner. Billigt fiskegrej, kan være lige så godt som dyrt fiskegrej. Det meste afhænger af fiskeren selv.