Rejseregler – ved du, hvad du må medbringe i flyet?

af | 4 jun, 2021 | Rejse tips

Sponsoreret

De smarte e-cigaretter er efterhånden gået hen, og blevet en meget populær måde at ryge på. Forskellen på en almindelig cigaret og en elektronisk cigaret er, at de smarte e-cigaretter ikke indeholder de over 4000 skadelige stoffer, som en almindelige cigaret gør.

Vil du vide mere? Så bør du se nærmere på Elekcigs store udvalg af e-cigaretter, og alt der følger med, blandt andet e-væske.

Inden længe står ferien for døren, og for mange mennesker, betyder det en rejse til udlandet og ned i varmen. Når man skal ud og flyve, kan det være en god at medbringe nogle ting op i flyveren, for at rejsen ikke føles nær så lang.

Her er en god rejseliste til håndbagagen i flyveren:

  • En god bog
  • Ipad
  • Høretelefoner
  • Snacks

Hvilke regler gælder for e-cigaretter i flyet?

Generelt er det altid en god ide, at undersøge hvad du må medbringe i flyet inden afrejse. På langt de fleste fly, må du gerne medbringe din e-cigaret, hvorimod du skal tænke dig om, hvis du tager e-væske med om bord.

Medbringer du din e-væske, skal du medbringe væsken i en genlukkelig flaske under 100 milliliter. Flasken skal opbevares i en klar plastpose, ligesom alt andet væske du tager med.

Du må ikke dampe på flyet, ligesom du heller ikke må ryge en almindelig cigaret. Sørg for at opbevare din e-cigaret i en lukket pose i tasken, trykket i kabinen kan, hvis du er uheldig, skabe lækage i tanken, hvilket betyder at væsken siver ud. Trykket udlignes når flyet igen lander sikkert på jorden.