Rejs på dit elektriske løbehjul

af | 25 dec, 2018 | Lifestyle

Sponsoreret

Du kan tage på små dagsrejser rundt i din by med dit elektriske løbehjul, som du lige nu kan få på tilbud hos segboard.nu.

Du har måske set løbehjulene på hospitaler, større virksomheder og lagerhaller med mange kvadratmeter eller i mange af verdens storbyer. Men nu er det også blevet lovligt at køre på de elektriske løbehjul herhjemme, hvis bare du kun kører på cykelstierne. Du kan altså derfor bruge et elektrisk løbehjul som et reelt transportmiddel, men den kan selvfølgelig stadig også bare fungere som en sjov beskæftigelse i fritiden, da det jo også er et af de transportmidler, der hører til det urbane street-miljø.

Der er ikke særlig stor forskel på et almindeligt løbehjul og et elektrisk løbehjul, hvis man kun kigger på udseendet. De har nemlig den samme opbygning med to hjul, en plade man står på og et styr, du kan støtte dig til og dreje med.

Men der er dog alligevel en forskel, hvoraf navnet “el-løbehjul” kommer. Der er en elmotor og et batteri, der gør, at du ikke selv behøver at få løbehjulet i bevægelse. Placeringen under ”trinbrættet” på løbehjulet sikrer, at du får en god balance og stabilitet på el-løbehjulet, ligesom både motor og batteri er godt beskyttet under kørslen.