Papkasser til sikker fragt

af | 20 maj, 2019 | Destinationer

Sponsoreret

Når du vælger den rigtige papkasse til fragten skal du ikke bekymre dig om håndtering.

Hvis du sælger varer fra din webshop, kender du bekymringen om fragten – det er ofte her, kunderne virkelig vil lægge mærke til serviceniveauet. Men for de fleste webshops er fragten ikke noget, man har særlig stor indflydelse på. Vi overlader trygt varerne i hænderne på fragtmænd, som har ansvaret for at varen når frem til kunden i ordentlig stand. Hvis du skal vide dig sikker på, at produkterne ikke tager skade under fragten, så er de rigtige papkasser en uundværlig del af din emballage.

For store papkasser kan give problemer

Når du pakker i for store papkasser, kan du risikere at varerne bliver rystet og potentielt går i stykker. Løsningen bliver ofte at fylde kasserne med papir eller bobleplast. Men på sigt bliver det en dyr løsning, der kræver alt for meget papir og plastic – og det belaster både miljøet og økonomien uhensigtsmæssigt. Derfor er det en god idé at have kasser liggende, der passer til både store og små produkter.

Papkasser der skal rejse langt

Skal nogle af dine afsendte varer rejse langt, f.eks. over landegrænser eller til ikke bro faste øer? Så er ekstra kraftige papkasser en god idé. Her vil hverken papkassen eller varerne indeni tage skade af lidt regn eller lidt hårdhændet behandling, hvor de måske bliver stablet ad flere omgange eller bliver stillet uden for i længere perioder. Ekstra kraftige papkasser giver mulighed for sikker fragt over lange distancer – også til skrøbelige varer. Bare sørg for at varerne ligger godt pakket ind inde i kassen også.