På eventyr efter Zinfandel?

af | 28 okt, 2020 | Destinationer

Sponsoreret

Er du også helt vild med Zinfandel vin? Så deler du måske også nysgerrigheden på at se, hvor druen bliver dyrket, og hvordan disse lækre flasker vin bliver til.

De fleste kender Zinfandel som den mest populære vin i Amerika, men i Italien er den samme drue faktisk kendt som Primitivo. Dermed er det også italienere, der har medbragt druen til Amerika, hvor den i dag plantes overalt i Californien. Her er det stensikkert, at du skal hen, hvis du skal smage de bedste Zinfandel-vine, som er af yderst høj kvalitet.

Men Zinfandel er ikke blot Zinfandel. De fås nemlig i et væld af forskellige smagsvarianter, som ofte skyldes, at druerne ikke får lov til at modne helt lige, selvom de er placeret på den samme klase. Der er dog stort fokus på, at der skal høstes flest af de overmodne druer, så vinen får størst muligt fylde og lav tannin.

Zinfandel er oftest i den billige ende, når du kigger på vinkortet på restauranter. Det betyder dog ikke, at Zinfandel-vinen ikke er af høj kvalitet. Du skal altså ikke undervurdere smagen af Zinfandel, som helt sikkert vil overraske dig positivt.

Så tag endelig på besøg i Californien, og udforsk de skønne vinmarker, hvor der dyrkes Zinfandel. Du kan med fordel nyde din Zinfandel-vin til en lækker middag, hvor intensiteten og den krydrede smag vil komme til sin ret. Nu hvor du befinder dig i Amerika, kan du med fordel blive i det amerikanske køkken med burger eller en stor bøf på grillen.