Nedsæt forbruget af lys, varme og ventilation med CTS anlæg

af | 9 mar, 2019 | Alle indlæg

Sponsoreret

Nu har du muligheden for at ride med på den grønne bølge af bæredygtighed, ved at formindske forbruget i din institution eller på din arbejdsplads. Det er nemt og hurtigt, blot ved hjælp af en regulering af effektiv bygningsautomatik.

Med det skelsættende og nytænkende system CTS anlæg, kan man få en bedre udnyttelse af energiforbruget ved virksomheder eller institutioner, samtidig med at indeklimaet bliver bedre og til større gavn for alle.

En bæredygtigt idé, der sparer penge og ressourcer i verden

Trend CTS går forrest i den teknologiske udvikling. Kort fortalt er CTS anlægget opbygget af et netværk, der er programmeret til at håndtere specifikke styringsopgaver, ud fra de inputs der er tilkoblet f. eks temperaturmålere, lysstyrring, energimålere, adgangskontrol osv. De kan reguleres og tilpasses efter behov.

Et konkret eksempel kunne være at: skrue ned for varmen sidst på dagen, og skrue op igen kl. 6 dagen efter, inden folk møder ind. Der kan også varieres i lysstyrken i sommerperioden eller skrues op eller ned for ventilationen, der medvirker til et bedre indeklima. Alt i alt, er det muligt at opnå store energibesparelser og en mindre brug af jordens ressourcer. Det er en win-win for alle.

Har du lyst til at læse mere om CTS systemerne kan du læse mere ved at trykke på hyperlinket her. Find mere information her.

Et gennemarbejdet produkt

Det gennemarbejdede system fungerer optimalt og er nemt at betjene. Det kan gøres via touchskærme, telefoner eller computere. Her kan du også få overblikket over driften.

Kan du heller ikke vente med at få fingrene i fremtidens teknologi, så undersøg mere på hjemmesiden allerede nu.