Naturskøn ferie tæt på by og fjord

af | 30 apr, 2019 | Alle indlæg

Sponsoreret

Vælg en ferie i naturskønne omgivelser med perfekt udsigt. Hjarbæk Fjord Camping er en campingplads ved Limfjorden, der ligger i smørhullet mellem den smukke fjord og domkirkebyen Viborg.

Når danskerne drømmer om ferie, så er der flere og flere, der tænker på campingferie. De lune forårsmåneder og mange solrige sommerdage vi har haft de sidste år, har åbnet danskernes øjne for, hvad ferie i Danmark kan.

Et af de steder, som campinggæster kan feriere, er hos Hjarbæk Fjord Camping i midten af Jylland. Her kan gæsterne glæde sig over et smukt udsyn ud over Hjarbæk Fjord, som er den sydligste del af Limfjorden.

Udsigt og gode læforhold

Selvom det i en kendt, dansk folkesang lyder, at blæsten går frisk over Limgjordens vande, så er det ikke noget, campinggæster hos Hjarbæk Fjord Camping behøver at bekymre sig om. Campingpladsens beliggenhed i et kuperet terræn opdelt i terrasser giver nemlig gode læforhold for gæster, hvad enten man foretrækker et simpelt telt eller en veludrustet campingvogn.

Aktiv og afslappende ferie

De smukke naturomgivelser lægger op til en aktiv ferie. Med fjorden tæt på er der gode muligheder for at fiske, ligesom de mange naturstier indbyder til gode gåture i den midtjyske. Campingpladsen er også ideel for familier. Der er nemlig mange aktiviteter og spil, som familien kan samles omkring. Dyst i eksempelvis air hockey eller bordtennis, hop en tur på trampolin og hoppepude.

Der er masser af mulighed for underholdning til store og små legebørn på pladsen, men der er selvfølgelig også lagt op til afslapning, campingstemning og hygge på pladsen. De skønne omgivelser hjælper dig til at trække stikket fra hverdagens mange gøremål, så du bare kan nyde fridagene.