Luksus og ekstravagance i Dubai

af | 10 nov, 2018 | Rejse tips

Sponsoreret

Er du vild med golf? Så skulle du besøge et af de mest luksuriøse steder at spille golf, og ClassicGolf vil gerne planlægge din rejse.

Hvis du kunne tænke dig at komme på golfrejse med golfvennerne, så skal du helt sikkert besøge en af de mest luksuriøse og ekstravagante steder. I kan både få trænet jeres golfevner, og så kan I også opleve masser af spændende ting

Dubai er den næststørste af de syv emirater, og det er en fascinerende golfdestination, som er fuld af kontraster. Når du besøger Dubai, kan du se frem til en golfferie med masser af sol, lækre strande, imponerende skyskrabere, moderne shoppingcentre og en pulserende bymidte med luksushoteller og restauranter.

Når du spiller golf i Dubai, så bor du på store, flotte luksushoteller, spiser på gode restauranter, får stillet shopping-trangen i de moderne stormagasiner og spiller golf på nogle af verdens bedste golfbaner.

Man kan blandt andet krydre ferieoplevelsen med ballonflyvning over ørkenen, tage på jeepsafari og møde det oprindelige nomadefolk, og derudover har Dubai også en populær hestevæddeløbsbane.

Derudover er golfbanerne intet mindre end i særklasse, og der er små oaser spredt ud over forskellige ørkenstater. Få ClassicGolf til at stå for at arrangere din golfrejse, lige som du vil have den.