Løft rejseoplevelsen med funktionsundertøj

af | 29 jan, 2019 | Rejse tips

Sponsoreret

Funktionsundertøj til din næste aktive rejse

Hvis du skal på en aktiv rejse, gør du klogt i at investere i noget funktionelt undertøj, som er let, åndbart og hurtigttørrende. Uanset om du skal på en aktiv sommerferie eller skiferie, så sveden dryppe i takt med, at du får pulsen op og her kommer du til at mærke en forskel med funktionsundertøj. Fugten transporteres nemlig gennem tøjet til dets overflade, hvor det vil fordampe. Det skyldes blandt andet, at produkterne er fremstillet af kvalitetsmaterialerne merinould, polyester, elasten og polyamid.

Inden for funktionsundertøj til rejsen finder du mange forskellige produkter, herunder undertøj, tights, t-shirts, sports bh’er og meget mere. Som kvinde for du brug for en lækker BH med støtte, et par korte eller lange tights og t-shirt til løbeturen langs strandkanten. Skal du derimod på skiferie, så gør du også klogt i at vælge noget varmt, komfortabelt tøj som langærmede uldundertrøjer og lange underbukser.

Funktionsundertøj kræver den perfekte sammensætning af materialer, såsom merinould, polyester, elasten og polyamid. Derudover er det også relevant, at sammensætningen og kombinationen af materialer skaber en følelse af komfort, da det trods alt drejer sig om det inderste lag.