Køb de rigtige waders til din krop

af | 8 dec, 2018 | Lifestyle

Sponsoreret

Det er vigtigt, at waders smyger sig til kroppen. Lystfisk har et stort udvalg af forskellige waders alt efter hvilken kropstype, du har.

Der er stor forskel på waders alt efter, hvad du skal bruge dem til og hvordan din krop er. Når du skal vælge waders til dit fiskeri, har lystfisk.dk et bredt udvalg af neopren waders, åndbare waders og pvc waders. Åndbare waders er idéelle i størstedelen af året. Når det bliver lidt koldt, kan du med den rigtige inderbeklædning fortsat bruge dine åndbare waders.

Hvis det derimod er i den koldere årstid, du fisker, så vil et par neopren waders give dig den bedste komfort, og du kan bedre holde varmen. Derudover skal du også have fokus p, at der er stor forskel i kvaliteten af waders. Åndbare waders har eksempelvis forskellig slidstyrke, åndbarhed og vandsøjletryk. Åndbare waders med et højt vandsøjletryk har ikke tendens til at give kondens efter kortere tid i vandet.

Hos lystfisk.dk kan du eksempelvis finde Rapala Hybrid Waders er en hybrid-version, hvor nederste del er lavet af 3,5mm NBR neopren, som også kaldes Nitrilgummi. Dette materiale er typisk 15% lettere end almindelig neopren materiale. Øverste del af denne Rapala hybrid waders er udført i åndbart materiale.