Hold varmen med undertøj i uld

af | 29 jun, 2020 | Lifestyle

Sponsoreret

Uldundertøj er noget af det bedste, du kan have på under dit jagttøj. Uld er et fantastisk materiale, som holder dig varm hele året rundt helt uden, at du får det for varmt. Nu tænker du måske, at det ikke er noget for dig, da uld kradser og irriterer. Men sådan er det ikke, for med undertøj i merinould kommer du næsten med garanti ikke til at mærke, at du har uld helt inde på kroppen.

 

Vær forberedt på alt slags vejr

Er du en aktiv jæger, og elsker du at begive dig ud i den smukke natur? Så er det vigtigt, at du ikke kommer til at fryse. Måske går du på jagt i Danmark eller måske endda i udlandet. Her er det vigtigt at have noget tøj på, som du kan holde varmen i.

 

Nøjagtig ligesom med dit udstyr såsom knive, lokkekald og behageligt tøj, så er dit undertøj guld værd, når du går på jagt. Der er ikke noget værre, end hvis du begynder at fryse under din jagt, og når du først er afsted, så er det for sent at begynde at klæde om.

 

Uld behøver ikke nødvendigvis at kradse og slet ikke den populære og bløde merinould, som forhandles hos Jagt og Vildt. Merinould kradser slet ikke på huden. Til gengæld er den god til at aflede varmen, så du ikke kommer til at svede, når du er på jagt. Du vil heller ikke opleve at komme til at fryse, da merinoulden er i stand til at holde på varmen.

 

Med et sæt jagtundertøj i merinould, kan du være sikker på, at du hverken kommer til at svede eller fryse. Heller ikke i de tilfælde hvor du tager på jagtrejse nordpå, hvor temperaturerne kan falde til under frysepunktet.