Gør din egen have ferievenlig

af | 1 aug, 2020 | Lifestyle

Sponsoreret

Selvom det er dejligt at rejse, så er det også vigtigt at gøre sit hjem til et sted, man har lyst til at være, også når man har fri. Find fine havestole og havemøbelsæt hos vidaXL.

At rejse er at leve. Det er der i hvert fald mange, der påstår. Men samtidig siger vi, at ude er godt, men hjemme er allerbedst. Det er vel i grunden lidt modstridende, for hvis det er bedst at være hjemme, hvorfor rejser vi så? Og hvorfor tænker vi først, vi lever, når vi rejser? Det er jo alligevel derhjemme, vi bruger mest tid, så hvorfor ikke gøre det til et sted, hvor vi også synes, vi lever. Et sted, hvor vi kan holde ferie og drosle ned.

Måske det handler om, at vores hjem også i høj grad er forbundet med hverdag, madpakker og vasketøj. I stedet handler det måske om at skabe et dejligt uderum, fordi haven måske ikke er den, vi bruger mest i hverdagen. Haven er det sted, vi går hen, når vi har tid. Tid til en kop kaffe på terrassen, tid til at læse en god bog i solen eller tid til at gå i køkkenhaven for at luge ukrudt.

Du kan starte med at lave små oaser i din have, som indbyder til afslapning og neddrosling. Det kunne eksempelvis være at købe nogle lækre havestole, hvor du kan nyde haven og falde til ro med en kop kaffe ved siden af. Du kan finde et stort udvalg af havestole her: https://www.vidaxl.dk/g/6828/havestole.