Føl dig sikker i det engelske

af | 30 jan, 2019 | Alle indlæg

Sponsoreret

Kniber det med gloserne, når der samtales på engelsk, har du mulighed for at lære engelsk på kursus. Efter forskellige øvelser og samtaler på kurset, vil du opnå et større ordforråd, der på kort tid gør det muligt for dig at samtale på engelsk.

Et større ordforråd

I København og Aarhus er det muligt at modtage engelskundervisning hos Virksomhedsskolen, der hjælper dig på vej til et større ordforråd. Dette sker via kompetente undervisere, der alle har en akademisk, sproglig uddannelse, ligesom de har undervisningserfaring. Hermed kan du forvente et lærerigt kursus, uanset hvilket sprogligt niveau du er på. I undervisningen vil der være mundtlig interaktion på engelsk mellem lærer og elever, hvor der bliver lagt vægt på realistiske situationer. Opstår der behov for uddybninger, vil grammatikken blive taget i brug, men i et minimalt omfang, da kurset har fokus på det talte.

Plads og tid til den enkelte

Kurserne er af små hold, så der er plads til den enkelte kursist. Hermed får flest mulige mest muligt ud af undervisningen, der forløber over 30 til 45 lektioner. Efter kurset har du fået udvidet dit engelske ordforråd, så du er klar til at tale og forstå engelsk i samtaler udenfor kurset.