En erhvervstrailer der kan løfte op til 3000 kilo

af | 13 feb, 2019 | Alle indlæg

Sponsoreret

Står du og leder med lys og lygte efter en ny trailer? Oplev en hjemmeside, hvor det er nemt og overskueligt at finde detaljerede beskrivelser om de mange forskellige trailere.

Et stort udvalg

Find mange forskellige varianter af erhvervstrailer med forskellige funktioner. Der er alt at finde fra lad trailere, maskintrailere til tiptrailere. Gennemgående for alle produkterne er, at de er testet i praksis. De er skabt af stærke materialer i et godt og funktionel design, så det bliver nemmere at få hverdagen til at hænge sammen.

Gå ikke på kompromis med kvaliteten

Find en trailer der er passer til dine krav. Er dine krav en påløbsbremse med automatisk bakspærre, som giver en let af- og påsætning kombineret med en synsfri sammenkobling? Så er MAXI-LOAD serien noget at kigge på.

Slip for slid og slæb

Kombiner en tiptrailer og maskintrailer i én og oplev den nye variant maskintipper, som er den smarte løsning. Med et el- hydraulisk tip, kan du hurtigt og nemt aflæsse murbrokker, sand eller sten. Det kræver blot et enkelt tryk på fjernbetjeningen.

Erhvervstrailerne kan bære fra 500 og op til 3000 kilo, afhængigt af modellen. De er nemme at montere på bilerne, hvis bare du har et afhænger træk. Se mange flere på hjemmesiden her.