Brug et par gode engangshandsker

af | 4 dec, 2020 | Alle indlæg

Sponsoreret

Engangshandsker er et uundværligt produkt til mange ting, og er du en af dem, der arbejder tæt med andre mennesker og personlig pleje, eller er du ofte i tæt forbindelse med fødevarer og fødevarehåndtering? Så er engangshandskerne helt sikkert noget for dig, og det er uanset, om du vælger et par i latex, nitril eller vinyl. Du finder engangshandsker og andre værnemidler her.

Når du skal finde et par engangshandsker, er det vigtigt, at du finder de helt rigtige. Det vil sige, at du for det første skal finde et par i den rigtige størrelse, men du bør også finde et par, der er pudderfrie. Vælger du en handske med pudder, vil partikler fra handsken samt pudderstøv hurtigt blive spredt, og du har på den måde risiko for at indånde partiklerne.

Står du i et job, hvor du for eksempel har med personlig pleje at gøre, så er det vigtigt, at handskerne passer dine hænder, så du har den rigtige følelse af arbejdet.

Arbejder du i et fag, hvor du på en eller anden måde skal håndtere fødevarer. Det kan for eksempel være servering, kræves det oftest, at du bærer handsker. Her er det også vigtigt, at du har en god føling, med det du laver, hvorfor du altid bør tænke over, hvilken en størrelse det er, du skal bruge.

Med engangshandsker i den rigtige størrelse, og uanset om de er fremstillet i latex, vinyl eller nitril, så kan du være sikker på, at de sammen med hyppig håndvask er det bedste værn imod fremmede bakterier og virus – blandt andet Corona.