Beskyt dine fødder med badesko

af | 26 dec, 2019 | Rejse tips

Sponsoreret

Vil du gerne gennem dykkerferien uden at skære dig på havets stenbund, og uden at komme til skade i vandet? Med de rette badesko kan du beskytte dine fødder, når du dykker rundt midt mellem alle de smukke koraller og farverige fisk.

Er du undervandsjæger, fridykker eller amatørdykker? Så skal du ofte kunne begå dig i et ujævnt, og nogle gange meget glat terræn. Havets bund kan være fyldt med sten og grus, som både kan være skarpt og glat. Dette er ikke let at færdes på, og du kan skære dig og slå dig, hvis du er uheldig at ramme stenene forkert.

Er du professionel dykker, du bruger du måske endda neoprensokker, og de kan uheldigvis gå i stykker, hvis du rammer en skarp sten eller genstand.

Det er der heldigvis råd for. Bærer du badesko, alene eller ovenpå dine neoprensokker, glider du nemlig ikke nær så nemt, og samtidig beskytter badesko dine neoprensokker, så de ikke går i stykker.

Gode badesko beskytter dig mod at glide på glatte algebelagte sten. Badesko er særdeles robuste, og er belagt med skridsikre gummisåler, som forhindrer dig i at glide i vandet. Praktiske badesko beskytter dig samtidig mod, at du ikke bliver stukket af søpindsvin eller koraller, som kan sætte en stopper for dykker- eller badeferien.

For mange kan løsningen være nogle gode badesko til både børn og voksne. Med badesko på fødderne behøver du ikke længere at passe på, hvor du træder i vandet. Find flere badesko her som alle er designet i lækre materialer, og hvor kvaliteten er i top.