Mangler du en idé til en udflugt, der kan aktivere børnene?

af | 15 nov, 2020 | Destinationer, Lifestyle

Sponsoreret

Hænger børnene i gardinerne, når først det bliver weekend? Tag dem med på tur til Havreholm Klatrepark, hvor de kan få brændt noget energi af, og der er noget sjovt at lave for alle aldre.

Måske du kender det. Når først, det bliver lørdag og børnene ikke skal afleveres i institutioner, så har de en ekstrem mængde energi, de skal af med, og det kan sommetider være ekstremt frusterende som forældre, fordi det kan være svært at finde på, hvad der skal ske. Der skal nemlig ofte en del aktivitet til, før de er kørt trætte. Og måske I også har børn i flere forskellige aldre, som ikke nødvendigvis synes, de samme ting er sjove.

Der findes dog flere forskellige udflugtssteder, som har noget for alle aldre. Der er selvfølgelig diverse legepladser og forlystelsesparker, men hvis I har lyst til at prøve noget andet end det, I plejer, så er her en god idé til jer. Der ligger en klatrepark i Nordsjælland ved navn Havreholm Klatrepark, som byder på en skøn oplevelse i naturen, som I sent vil glemme. I behøver ikke have noget kendskab til eller erfaring med klatring, I kan blot komme, som I er, så er der noget at lave både for dem, der har prøvet det før, og dem, der ikke har.

Klatreparken har flere forskellige klatrebaner, som henvender sig til mange forskellige sværhedsgrader. Klatrebanerne ligger i alt fra 2-15 meters højde, hvilket betyder, at der er noget for enhver smag. Finalen er den sjove svævebane, som giver dig en svævetur på hele 208 meter, og det er sjovt for alle, der elsker et godt sug i maven.